Edward Iordănescu acuză probleme de sănătate

Edward Iordănescu (41 de ani) suferă de câteva luni de probleme cu tensiunea şi acuză stări de moleşeală. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş va efectua în următoarele zile mai multe investigaţii.

309 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu acuză probleme de sănătate

Edward Iordănescu acuză probleme de sănătate

Iordănescu a cedat pregătirea echipei staffului său, după partida cu Hermannstadt, încheiată cu scorul de 2-0 în favoarea Gaz-Metanului. Conform Telekom Sport, antrenorul Mediaşului va rata următoarele două meciuri ale echipei sale, cu Sepsi şi cu FC Botoşani.

Antrenorul medieşenilor a lipsit de la echipă şi în primăvară, atunci când s-a crezut că absenţa lui este motivată de nemulţumirea faţă de problemele financiare ale formaţiei, mai scrie sursa citată.

Iordănescu este primul antrenor din Liga 1 care a primit cartonaş roşu, acesta fiind eliminat în prima etapă, în meciul cu Chindia Târgovişte (scor 2-2). Tehnicianul a fost suspendat două etape şi a fost amendat cu suma de 320 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. Astfel, în partida cu Hermannstadt, Iordănescu s-a aflat în tribune, şi nu pe banca tehnică a echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici