El Mundo: Mourinho rămâne la Real Madrid şi va avea mai multă putere

Jose Mourinho va rămâne la Real Madrid, el urmând să aibă mai mult control, iar conducătorii vor îmbunătăţi condiţiile economice ale secunzilor săi, scrie, sâmbătă, cotidianul El Mundo.

320 afișări
Imaginea articolului El Mundo: Mourinho rămâne la Real Madrid şi va avea mai multă putere

El Mundo: Mourinho rămâne la Real Madrid şi va avea mai multă putere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, în următoarele săptămâni va fi oficială prelungirea contractului lui Mourinho pentru încă două sezoane. Pentru a ajunge la acest acord, conducerea Realului i-a promis portughezului mai multă putere şi salarii mai mari pentru Aitor Karanka, Rui Faria, Silvino Louro şi José Morais.

El Mundo scrie că Jose Mourinho a vrut să plece de la Real, după ce, în urmă cu mai multe săptămâni, echipa a fost fluierată de fani pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid joacă, astăzi, de la ora 21.00, cu FC Barcelona, în derbiul campionatului Spaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici