Elena Bogdan, eliminată în manşa secundă a turneului de la Acapulco, la simplu

Jucătoarea elena Bogdan, locul 527 WTA, venită din calificări, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, de sportiva Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 50 WTA, în turul doi al turneului de la Acapulco, cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

129 afișări
Imaginea articolului Elena Bogdan, eliminată în manşa secundă a turneului de la Acapulco, la simplu

Elena Bogdan (Imagine: Mihai Barbu/ Mediafax Foto)

Bogdan, aflată la cea mai bună performanţă din carieră - calificarea în turul doi al unui turneu WTA, a fost învinsă după 45 de minute de joc. Ea va primi un premiu de 3.310 dolari şi 48 de puncte WTA pentru participarea în concursul de simplu.

Jucătoarea română continuă competiţia pe tabloul de dublu, unde face echipă cu americanca Nicole Melichar. Ele au dispus, tot miercuri, în turul I, de cuplul mexican Victoria Rodriguez/Marcela Zacarias, cu scorul de 6-2, 6-2.

În faza sferturilor de finală, Bogdan şi Melichar vor întâlni perechea Lauren Davies/Monica Puig (SUA/Puerto Rico).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici