Elena Bogdan s-a calificat în sferturi la Namangan

Jucătoarea de tenis Elena Bogdan s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Namangan (Uzbekistan), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

43 afișări
Imaginea articolului Elena Bogdan s-a calificat în sferturi la Namangan

Elena Bogdan s-a calificat în sferturi la Namangan (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Bogdan a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-1, 7-6 (7/5), pe Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul 6, şi va juca, în faza următoare, cu Lenka Wienerova (Slovacia), a treia favorită a competiţiei, care a trecut, cu scorul de 6-0, 6-0, de Anastasia Prenko (Turkmenistan), jucătoare venită din calificări.

Jucătoarea Ana Bogdan, venită din calificări, a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 6-4, 7-6 (9/7), de Ksenia Palkina (Kîrgîzstan).

În proba de dublu de la Namangan, perechea Elena Bogdan/Ganna Piven (România/Ucraina) a fost întrecută, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 1-6, 10-6, de cuplul turc Cagla Buyukakcay/Pemra Ozgen, cap de serie numărul 4.

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, a şaptea favorită a competiţiei, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului challenger din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Buzărnescu a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Diana Enache, jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Dia Evtimova (Bulgaria), cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Fernanda Hermenegildo (Brazilia).

Sportiva Cristina Dinu, jucătoare venită din calificări, a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 7-5, 6-4, de Nadia Lalami (Maroc).

În proba de dublu din Antalya, perechea Mihaela Buzărnescu/Alenka Hubacek (România/Australia), cap de serie numărul 2, a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 2-6, 6-4, 10-4, cuplul argentinian Tatiana Bua/Vanesa Furlanetto şi va juca, în semifinale, cu perechea Martina Kubicikova/Nadia Lalami (Cehia/Maroc), care a trecut, cu scorul de 6-4, 1-6, 10-7, de cuplul Diana Enache/Cristina-Andreea Mitu.

Perechea Liana-Gabriela Ungur/Stefania Chieppa (România/Italia), cap de serie numărul unu, s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Pomezia (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Ungur şi Chieppa au învins, sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, cuplul Greta Arn/Martina Gledaşeva (Ungaria/Bulgaria) şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea italiană Gioia Barbieri/Anastasia Grymalska, cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 1-6, 6-4, 10-3, de cuplul slovac Michaela Pochabova/Nikola Vajdova.

Tenismanul Cătălin Gârd a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului challenger de la Rimouski (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 35.000 de dolari. Gârd a fost învins, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, de australianul Nick Lindahl.

Jucătorul Adrian Ungur a ratat calificarea în turul doi al turneului challenger de la Barletta (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de dolari. Ungur a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-5, 6-2, de italianul Filippo Volandri, beneficiar al unui wild-card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici