Elena Bogdan s-a calificat în sferturi la US Open

Jucătoarea de tenis Elena Bogdan, cap de serie numărul 5, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de simplu junioare de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

31 afișări
Imaginea articolului Elena Bogdan s-a calificat în sferturi la US Open

Elena Bogdan s-a calificat în sferturi la US Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bogdan a învins-o, în optimile de finală, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Marta Sirotkina (Rusia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Gabriela Paz Franco (Venezuela), care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-4, de Noppawan Lertcheewakarn (Thailanda), a treia favorită.

Tenismanul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 2, şi jucătorul sârb Novak Djokovici, al treilea favorit, s-au calificat, joi, în semifinale la US Open.

Federer l-a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-4, 7-6 (7/5), pe luxemburghezul Gilles Muller, în timp ce Djokovici a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, 3-6, 7-6 (7/5), de americanul Andy Roddick, cap de serie numărul 8.

Roger Federer şi Novak Djokovici se vor întâlni în semifinale.

În celălalt meci din penultimul act se vor întâlni spaniolul Rafael Nadal, al doilea favorit, şi britanicul Andy Murray, cap de serie numărul 6.

Proba de dublu mixt a fost câştigată de perechea Cara Black/Leander Paes (Zimbabwe/India), cap de serie numărul 5, care a învins, în finală, cu scorul de 7-6 (8/6), 6-4, cuplul Liezel Huber/Jamie Murray (SUA/Marea Britanie).

Perechea Lisa Raymond/Samantha Stosur (SUA/Australia), cap de serie numărul 10, a învins, în semifinalele probei de dublu feminin, cu scorul de 7-5, 6-1, cuplul Ai Sugiyama/Katarina Srebotnik (Japonia/Slovenia), cap de serie numărul 4.

În cea de-a doua semifinală de dublu feminin se vor întâlni perechea Cara Black/Liezel Huber (Zimbabwe/SUA), cap de serie numărul unu, şi cuplul spaniol Anabel Medina Garrigues/Virginia Ruano Pascual, cap de serie numărul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici