Elfsborg pierde pe teren propriu în campionatul Suediei

Echipa Elfsborg, adversara formaţiei Dinamo în turul întâi al Cupei UEFA, a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Hammarby, în etapa a XXII-a a campionatului Suediei.

1 afișare

Elfsborg a deschis scorul în minutul 4, prin Mathias Svensson, însă a pierdut după ce oaspeţii au punctat prin Sebastian Eguren, în minutele 27 şi 72, a doua oară din penalti.

Antrenorul formaţiei Elfsborg, Magnus Haglund, a trimis în teren următorii jucători: 30. Wiland - 5. M. Andersson, 19. Bjorck, 14. Advici, 4. Karlsson - 9. M. Svensson - 24. Ishizaki, 8. A. Svensson, 11. Mobaek - 6. Alexandersson (20. Bajrami '62), 17. Keene (33. Berglund '62).

În primul meci dintre Dinamo şi Elfsborg, suedezii s-au impus, joi, la Bucureşti, cu scorul de 2-1. Returul este programat la 4 noiembrie, la Boras.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici