Elicopterul patronului echipei Leicester s-a prăbușit în parcarea stadionului King Power

Un elicopter care ar aparţine patronului lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbuşit în parcarea stadionului King Power, din Leicester. Momentan, nu a fost confirmat dacă patronul “vulpilor” se afla în elicopter.

1 afișare

Potrivit presei din Anglia omul de afaceri obişnuieşte, de obicei, să plece cu aeronava de la meciul echipei sale.

Daily Mail informează că fanii şi jucătorii sunt şocaţi, după ce flăcările au început să se ridice dintr-o parcare alăturată stadionului echipei Leicester. Martorii au povestit cum elicopterul s-a prăbuşit imediat după decolare.

În mod obişnuit, patronul lui Leicester pleacă doar cu elicopterul de la stadionul King Power. Momentan, informaţia că Vichai Srivaddhanaprabha se afla în elicopter nu a fost confirmată, dar se crede că patronul e singurul membru al familiei care a fost prezent la meciul lui Leicester.

În etapa cu numărul 10 din Premier League, Leicester a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu West Ham, după ce Balbuena a deschis scorul pentru oaspeţi, iar Ndidi a egalat pe final.

Zona a fost deja închisă accesului oamenilor, în timp ce stadionul a fost evacuat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici