Elisabeta Lipă, noul preşedinte al CS Dinamo

Fosta canotoare Elisabeta Lipă, actualmente preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, este noul preşedinte al CS Dinamo Bucureşti.

44 afișări
Imaginea articolului Elisabeta Lipă, noul preşedinte al CS Dinamo

Elisabeta Lipă, noul preşedinte al CS Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

Ministerul Administraţiei şi Internelor a confirmat că Elisabeta Lipă a fost numită în funcţia de preşedinte a Clubului Sportiv Dinamo, iar Mircea Copaci în funcţia de prim-vicepreşedinte al acestei grupări.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, vicepremierul Dan Nica, a semnat în urmă cu zece zile ordinul de pensionare al chestorului Marcel Popescu, preşedintele CS Dinamo.

Marcel Popescu, care a deţinut timp de nouă ani funcţia de preşedinte a Clubului Dinamo Bucureşti, e vizat în ancheta privind cazul lui Eugen Preda, fost agent de poliţie şi fost sportiv al clubului Dinamo Braşov, implicat în scandalul de la Plaza România.

Ministrul Administraţiei şi Internelor a evitat să comenteze motivele pensionărilor, afirmând că în cazul celor doi este vorba de opţiuni personale.

BIO: Elisabeta Lipă, "cel mai titrat" preşedinte de club

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici