Elisabeta Polihroniade neagă că ar fi lovit două persoane la Adunarea Generală a FR Şah

Marea Maestră Internaţională Elisabeta Polihroniade a negat, sâmbătă, că i-ar fi lovit pe preşedintele CS Siciliana, Dan Păsărelu, şi pe jurnalistul Viorel Sima, la Adunarea Generală ordinară a Federaţiei Române de Şah, în cadrul căreia se alege noul preşedinte.

135 afișări
Imaginea articolului Elisabeta Polihroniade neagă că ar fi lovit două persoane la Adunarea Generală a FR Şah

Elisabeta Polihroniade neagă că ar fi lovit două persoane la Adunarea Generală a FR Şah (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Păsărelu a venit public şi şi-a cerut scuze, iar eu le-am acceptat. El m-a lovit, hai să zicem că din greşeală, şi nu mai are nici un rost să continui acest incident. Eu treceam pe lângă el şi bine că m-a lovit în picior şi nu la cap. Credeţi ce vreţi dumneavoastră", a precizat Marea Maestră Internaţională.

Polihroniade a mai precizat că într-adevăr i-a luat telefonul jurnalistului Viorel Sima, dar a precizat că i l-a înapoiat ulterior fără să-l lovească pe ziarist: "A venit domnul acela cu telefonul şi m-a jignit foarte tare şi s-a ţinut după mine. Mă filma, iar eu i-am luat telefonul, dar i l-am înapoiat ulterior".

Elena Cristian, organizator de turnee internaţionale de şah, care a asistat la incidentul de sâmbătă, de la Adunarea Generală a FR Şah, a declarat că primul care a lovit a fost Păsărelu. Potrivit Elenei Cristian, Păsărelu a lovit-o cu piciorul pe Polihroniade, iar aceasta s-a ridicat nervoasă şi l-a lovit pe preşedintele CS Siciliana peste faţă. În privinţa celui de-a doilea incident, Cristian a menţionat că Marea Maestră Internaţională a aruncat cu telefonul spre jurnalistul Viorel Sima, lovindu-l pe acesta.

Marea Maestră Internaţională Elisabeta Polihroniade a lovit două persoane, pe preşedintele CS Siciliana, Dan Păsărelu, şi pe jurnalistul Viorel Sima, la Adunarea Generală ordinară a Federaţiei Române de Şah, în cadrul căreia se alege noul preşedinte. Polihroniade l-a lovit peste faţă cu palma pe Dan Păsărelu, iar apoi l-a bruscat şi l-a lovit cu un telefon pe jurnalistul Viorel Sima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici