Elizabeta Samara şi Daniela Dodean Monteiro, în optimi la Campionatele Mondiale de la Dusseldorf

Sportivele Elizabeta Samara şi Daniela Dodean Monteiro s-au calificat, joi, în optimile de finală ale probei de simplu feminin din cadrul Campionatelor Mondiale de tenis de masa de la Dusseldorf (Germania).

165 afișări
Imaginea articolului Elizabeta Samara şi Daniela Dodean Monteiro, în optimi la Campionatele Mondiale de la Dusseldorf

Elizabeta Samara şi Daniela Dodean Monteiro, în optimi la Campionatele Mondiale de la Dusseldorf

Samara a trecut de japoneza Hitomi Sato, cu scorul de 4-3 (5-11, 8-11, 11-7, 11-8, 4-11, 11-8, 11-8), în timp ce Dodean Monteiro a învins-o pe austriaca Liu Jia, scor 4-1 (11-3, 13-11, 11-8, 8-11, 11-9). Liu Jia o eliminase în precedent pe o altă româncă, Bernadette Szocs.

În optimile de finală, din cele 16 sportive calificate doar patru sunt din Europa, printre ele şi cele două reprezentante ale României. Restul sunt asiatice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici