Emeric Ienei vine la Steaua doar dacă vine Piţurcă

Fostul antrenor Emeric Ienei a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că şi-a dat acceptul de a devenit preşedintele clubului Steaua, urmând să semneze contractul cu gruparea "roş-albastră", doar în cazul în care antrenor va veni şi Victor Piţurcă.

10 afișări
Imaginea articolului Emeric Ienei vine la Steaua doar dacă vine Piţurcă

Emeric Ienei vine la Steaua doar dacă vine Piţurcă (Imagine: Szilagyi Lorand/Mediafax Foto)

"În mare m-am înţeles cu Gigi Becali. E şi o clauză în acordul meu că voi fi preşedinte doar dacă Piţurcă va semna cu Steaua, în caz contrar nu voi veni. Sunt onorat de această numire, nu bucuros. Dacă o să ajung la Steaua o să fiu şi bucuros, momentan sunt doar onorat", a spus Ienei.

Născut la 22 martie 1937, Emeric Ienei a evoluat la Steaua Bucureşti în perioada 1957-1969, reuşind să câştige trei campionate şi trei cupe ale României. În 1986, ca antrenor principal al grupării militare, Ienei a reuşit să câştige Cupa Campionilor Europeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici