Emil Boc susţine că meciul Franţa - România, din semifinalele Fed Cup, se va juca la Nisa

Primarul oraşului Cluj-Napoca a spus că, din informaţiile sale, meciul cu Franţa din semifinalele Fed Cup se va juca pe Coasta de Azur.

1067 afișări
Imaginea articolului Emil Boc susţine că meciul Franţa - România, din semifinalele Fed Cup, se va juca la Nisa

Emil Boc susţine că meciul Franţa - România, din semifinalele Fed Cup, se va juca la Nisa

"Am aflat că nu se joacă la Paris, ci că se joacă la Nisa. Aşa că acum o să căutăm mijloace de transport. Aici ne-am mobilizat cu autocarul, am venit frumos, ne-am rezervat hotel. Parcă am citit eu undeva, sau am aflat când eram în autocar.

Nu e deja oficial? Mi s-a părut că e deja oficial. Dar vom vedea, n-aş vrea să confirm. Mie aşa mi-a rămas în minte. Sau parcă am auzit o discuţie, nu mai ştiu...", a spus Emil Boc pentru ProSport.

Franţa are o strategie clară când vine vorba despre meciurile de Fed Cup de pe teren propriu. Echipa a făcut un adevărat tur al oraşelor, oferind posibilitatea fanilor din diferite zone ale ţării de a urmări cele mai bune jucătoare de tenis, pe viu.

Din 2010 până în prezent, Franţa a jucat de 11 ori pe teren propriu şi a vizitat 10 oraşe, Besançon fiind singura destinaţie care a găzduit două meciuri ale Franţei. De remarcat faptul că, de fiecare dată, Franţa a ales să joace în sală, chiar şi pentru meciurile din aprilie.

Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România se va juca pe 20 şi 21 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici