Emma Răducanu a transmis un mesaj în limba română fanilor ei din ţară

  • Nu mai sunt multe zile până când tenisul de înaltă clasă va reveni la Cluj, odată cu ediţia inaugurală a Transylvania Open, ce se desfăşoară între 23 şi 31 octombrie, la BT Arena.
  • Emma Răducanu şi-a confirmat prezenţa şi a tranmis fanilor săi un mesaj în limba română.
1275 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu a transmis un mesaj în limba română fanilor ei din ţară

Sursa foto: Mediafaxfoto

Noul star al tenisului mondial, britanica cu origini române Emma Răducanu, va participa la prima ediţie a turneului de tenis WTA 250 Transylvania Open de la Cluj Napoca, alături de alte nume mari ale tenisului mondial, printre care şi Simona Halep, care va juca din nou în România, după 5 ani de absenţă.

Emma Răducanu, nu numai că şi-a anunţat prezenţa, dar a şi ţinut să transmită un mesaj video în limba română, către fanii ei din ţară, postat pe pagina oficială de facebook a turneului, şi în care spune:

"Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem!"

Rădulescu este jucătoarea momentului în tenisul mondial, după ce a făcut istorie la propriu la US Open. Prima campioană de Grand Slam din istorie care vine din calificări, Rădulescu este considerată de cei mai mulţi specialişti o jucătoare capabilă să-şi adauge multe alte titluri mari în palmares.

Despre conexiunea cu România a Emmei Răducanu s-a vorbit mult şi ea va face, fără doar şi poate, prezenţa ei la Cluj una cu adevărat specială, pentru că va fi prima ei apariţie în România, într-o competiţie WTA, şi va fi foarte interesant pentru fanii tenisului să o vadă jucând şi căutând titlul la Transylvania Open.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici