Emma Răducanu este aptă pentru Wimbledon

Emma Răducanu, jucătoarea de tenis numărul 1 a Marii Britanii, pare să fie aptă să joace la Wimbledon. Ea s-a recuperat după o întindere la muşchii abdominali, suferită la Nottingham. Răducanu, care a ajuns în turul 4 la All England Club în urmă cu un an, a jucat doar 7 gameuri pe iarbă anul acesta.

124 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu este aptă pentru Wimbledon

Emma Răducanu este aptă pentru Wimbledon

Emma Răducanu face progrese în recuperarea sa după accidentare şi este de aşteptat să îşi ocupe locul pe tabloul de la Wimbledon vineri, relatează SkySports.

Jucătoarea în vârstă de 19 ani a reuşit să joace doar şapte game-uri în primul ei turneu pe iarbă din acest sezon, la Nottingham, în urmă cu două săptămâni, înainte de a se retrage după ce a suferit o întindere.

Răducanu nu a fost pregătită să revină pentru turneul WTA de săptămâna aceasta de la Eastbourne, dar s-a antrenat la All England Club, iar Sky Sports susţine că este pe cale să fie aptă pentru Wimbledon.

Totuşi, echipa ei o va monitoriza cu atenţie în următoarele două zile înainte de a lua o decizie finală.

Răducanu, care a ţinut prima pagină a ziarelor cu accesul ei până în turul al patrulea la debutul de anul trecut la Wimbledon, înainte de a câştiga US Open, este a 10-a favorită în proba feminină de simplu.

Între timp, încălcând tradiţia, Rafael Nadal, Matteo Berrettini şi Novak Djokovic s-au antrenat joi pe terenul central.

Cele două terenuri principale sunt în mod normal interzise jucătorilor până la primul meci din ziua de luni, dar, după o serie de incidente în care jucătorii au alunecat în primele zile, Wimbledon a decis să permită un număr limitat de antrenamente pentru ca suprafaţa să se acomodeze.

Anul trecut, Serena Williams şi Adrian Mannarino au fost nevoiţi să se retragă în timpul meciurilor din primul tur, după ce s-au accidentat.

Djokovic va lupta pentru un al şaptelea titlu la Wimbledon, unde deţine un record de 79-10.

Nadal este de două ori campion la Wimbledon, în 2008 şi 2010, şi a câştigat primele două turnee de Grand Slam ale sezonului. El luptă pentru a deveni primul jucător care câştigă toate cele patru turnee majore în acelaşi an de la Rod Laver în 1969.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici