Emma Răducanu le răspunde criticilor ei după ultimul contract de sponsorizare: "Fac cinci, şase ore de antrenament pe zi, sunt la club 12 ore pe zi"

Emma Răducanu a ripostat criticilor săi şi a insistat că este „nedrept" să se sugereze că este mai interesată de lista tot mai mare de sponsori decât de tenis.

1357 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu le răspunde criticilor ei după ultimul contract de sponsorizare: "Fac cinci, şase ore de antrenament pe zi, sunt la club 12 ore pe zi"

Emma Răducanu le răspunde criticilor ei după ultimul contract de sponsorizare

Campioana de la US Open a suferit o înfrângere în turul al doilea, în faţa Katerinei Sinaiakova, la Miami Open, joi seara, punând capăt campaniei sale pe hard, din acest debut de sezon.

În urma înfrângerii, unele comentarii de pe reţelele de socializare au scos din nou în evidenţă lista tot mai mare de parteneri comerciali a jucătoarei.

Un producător auto german a anunţat un acord cu jucătoarea de 19 ani, la începutul acestei săptămâni, dar numărul unu britanic insistă că principala sa prioritate este îmbunătăţirea rezultatelor pe teren.

„Poate că doar vedeţi, la ştiri sau pe reţelele de socializare, că semnez un contract sau altul şi am impresia că este destul de înşelător, pentru că fac cinci, şase ore de antrenament pe zi, sunt la club 12 ore pe zi", a declarat Răducanu pentru presa britanică, citată de Tenis365.

„Doar fac o postare în maşină, în drum spre antrenament, şi dintr-o dată devine „nu mă concentrez pe tenis”. Cred că este nedrept, dar este ceva cu care am învăţat să mă descurc şi am devenit un pic mai insensibilă la zgomotul exterior.

În cele din urmă, simt că zilele mele dedicate sponsorilor sunt destul de limitate. Nu fac zile nebuneşti. Fac trei, patru zile în fiecare trimestru, aşa că nu e chiar atât de mult."

După victoria remarcabilă, ca jucătoare venită din calificări, la Flushing Meadows, în septembrie, Răducanu a avut o viaţă dificilă în circuitul WTA.

O infectare cu coronavirus, în timpul iernii, i-a afectat programul de antrenament la începutul noului sezon, iar acum numărul 13 mondial va face un pas în necunoscut, având la orizont sezonul pe zgură - o suprafaţă cu care este cel mai puţin familiarizată.

Ea a recunoscut că sunt greu de ignorat criticile care îi vin acum din partea presei, dar se uită mult mai puţin la titluri.

„La început, probabil că, din când în când, aş fi aruncat câte o privire la ceea ce se spune", a adăugat Răducanu. „Dar acum nu mă mai deranjez să fac asta, pentru că uneori nu va fi atât de favorabil sau pozitiv şi simt că te poate afecta. Învăţ doar să fiu mai indiferentă.

Aceste oferte, bineînţeles că sunt foarte recunoscătoare pentru ele, dar tenisul meu este focusul meu. Asta este cu siguranţă prioritatea mea".

Noul partener a dezvăluit luni că Răducanu va participa luna viitoare la Stuttgart Open, un turneu sponsorizat de producătorul german, care va avea loc luna viitoare.

Înainte de asta, ea va reprezenta Marea Britanie într-un meci de calificare pentru Cupa Billie Jean King împotriva Cehiei, la Praga, în weekendul 15-16 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici