Emma Răducanu, premiată de Regele Charles al III-lea. Sportiva cu origini româneşti, maşină de făcut bani în 2022

Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic de către Regele Charles al III-lea, la Castelul Windsor, în timpul unei ceremonii desfăşurate marţi, 29 noiembrie 2022.

4847 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu, premiată de Regele Charles al III-lea. Sportiva cu origini româneşti, maşină de făcut bani în 2022

Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic de către Regele Charles al III-lea, la Castelul Windsor.

Înnobilarea a avut loc în cadrul unei ceremonii desfăşurate marţi, 29 noiembrie 2022. 

Jucătoarea cu origini româneşti, care a câştigat US Open în 2021, a reuşit să strângă o sumă colosală din sponsorizări, în ciuda faptului că în carieră pare că bate pasul pe loc.

Emma Răducanu se află pe locul 3 în topul atletelor care fac bani frumoşi din sport, în 2022.

Conform publicaţiei britanice The Sun, Emma Răducanu a strâns nu mai mult, nu mai puţin, de 22 de milioane de lire sterline din înţelegerile pe care le are cu branduri de top şi din turneele la care a participat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici