Emma Răducanu, umilită la prima apariţie din 2022

  • Campioana de la US Open, revenită pe teren după ce a avut COVID, arată o formă sportivă dezastruoasă, înainte de Australian Open.
  • La turneul de la Sydney, britanica a câştigat un singur game împotriva elenei Rybakina, din Kazahstan.
  • Britanica ar fi avut ocazia să dea peste Jacqueline Cristian.
2569 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu, umilită la prima apariţie din 2022

Emma Răducanu, umilită la prima apariţie din 2022

Emma Răducanu, 19 ani şi 18 WTA, a ieşit istovită din perioada de izolare. În primul meci din 2022, sportiva a cedat la turneul de la Sydney, 0-6, 1-6 cu Elena Rybakina, 22 de ani, 13 WTA.

În optimile de finală, Rybakina, favorită 9, va da peste franţuzoaica Caroline Garcia.

Învingătoarea din acest joc va înfrunta câştigătoarea partidei Krejcikova-Cristian. Deţinătoarea titlului de la Roland Garros, Barbora Krejcikova este favorită 3.

În optimile de finală de la Sydney se află şi Gabriela Ruse, 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici