Energie Cottbus a retrogradat în liga secundă din Germania

Echipa Energie Cottbus, unde sunt legitimaţi românii Ovidiu Burcă şi Emil Jula, a retrogradat în liga secundă din Germania, după ce a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), de formaţia FC Nurnberg, în manşa secundă a barajului din Bundesliga, informează AFP.

6 afișări

În acest meci, Burcă a fost introdus pe teren în minutul 46 şi a primit un cartonaş galben, în timp ce Jula nu a fost reţinut în lot.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Eigler '29 şi Mintal '37.

În meciul tur, la Cottbus, echipa FC Nurnberg a învins, cu scorul de 3-0.

Prin retrogradarea formaţiei Energie Cottbus, niciun club din fosta Republică Democrată Germană nu va fi prezent în sezonul viitor în 1.Bundesliga. Acest lucru se întâmplă pentru a doua oară de din 1991, după unificarea celor două campionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici