Eric Gerets va antrena campioana Qatarului

Campioana Qatarului, Lekhwiya, a anunţat, luni, că şi-a asigurat serviciile belgianului Eric Gerets, fost selecţioner al Marocului, care îl va înlocui pe algerianul Djamel Belmadi.

78 afișări
Imaginea articolului Eric Gerets va antrena campioana Qatarului

Eric Gerets va antrena campioana Qatarului

"Lekhwiya a semnat un contract cu Gerets ca antrenor pentru următoarea perioadă. Gerets a ajuns, luni, la Doha şi va prelua echipa de mâine. Detaliile vor fi prezentate într-o conferinţă de presă marţi", a declarat purtătorul de cuvânt al clubului, Adnane Al-Ali.

Conform presei, Gerets ar urma să semneze pe trei ani.

Tehnicianul de 58 de ani a fost demis din funcţia de selecţioner al Marocului în septembrie, din cauza rezultatelor slabe în preliminariile CAN-2013.

Gerets a mai antrenat echipele PSV Eindhoven (1999-2002), Kaiserslautern (2002-04) şi Olympique Marseille (2007-09).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici