Erik Galucsi, băiatul mort în urma avalanşei din Munţii Retezat, ar urma să fie incinerat. Tatăl şi sora lui Erik au fost şi ei răniţi

Familia lui Erik Galucsi, băiatul de 13 ani care şi-a pierdut viaţa în Masivul Retezat după ce a fost surprins de o avalanşă, a decis ca băiatul să fie incinerat la un crematoriu din judeţul Cluj, trupul micului alpinist fiind în drum spre Turda, după ce a fost ridicat de la Spitalul din Deva.

2873 afișări
Imaginea articolului Erik Galucsi, băiatul mort în urma avalanşei din Munţii Retezat, ar urma să fie incinerat. Tatăl şi sora lui Erik au fost şi ei răniţi

Erik Galucsi, băiatul mort în urma avalanşei din Munţii Retezat, ar urma să fie incinerat. Tatăl şi sora lui Erik au fost şi ei răniţi

După finalizarea autopsiei efectuate la Spitalul din Deva, trupul băiatului a fost ridicat, luni, de maşina crematoriului din Turda, unde acesta ar urma să fie incinerat, aceasta fiind dorinţa familiei, au declarat pentru MEDIAFAX, surse din cadrul instituţiei de la Cluj.

De altfel, familia băiatului, între care şi tatăl lui Erik şi sora lui în vârstă de 15 ani, a plecat din judeţul Hunedoara, urmând maşina mortuară.

În urma producerii avalanşei, tatăl şi sora lui Erik au fost răniţi, ambii fiind transportaţi la spitalul din oraşul Haţeg. Tatăl lui Erik Gulacsi are o fractură la picior, însă a refuzat să rămână internat.

Erik Gulacsi a fost sportiv legitimat la Clubul Sportiv Montan Altitudine, alături de Geta Dor Popescu.

Trupul micului alpinist de 13 ani, Erik Gulacsi, a fost coborât duminică seara din Retezat de echipele de salvare montană trimise să recupereze cei doi minori prinşi de avalanşă.

Geta Dor Popescu şi Erik Gulacsi, cei doi copii campioni la alpinism, prinşi de avalanşa din Munţii Retezat, au avut parte de o moarte violentă, au stabilit medicii legişti hunedoreni, care au finalizat, luni, autopsia celor două cadavre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici