Erling Haaland aproape a doborât un record mondial în timpul meciului cu PSG

Atacantul echipei de fotbal Borussia Dortmund Erling Haaland a alergat 60 de metri, în timpul meciului cu PSG, în 6,64 secunde, aproape de un record mondial.

247 afișări
Imaginea articolului Erling Haaland aproape a doborât un record mondial în timpul meciului cu PSG

Sursa: Profimedia Images

Recordul mondial în sprintul de 60 de metri este deţinut de atletul profesionist Christian Coleman, cu 6,34 secunde.

Atacantul Borussiei Dortmund a înscris două goluri contra lui PSG, în manşa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor, şi a devenit primul jucător din istorie care ajunge la 10 goluri după doar şapte jocuri.

În acest sezon de Liga Campionilor, norvegianul a înscris mai multe goluri decât FC Barcelona. Haaland e primul jucător din istoria lui Dortmund care marchează în debutul din Bundesliga, în Cupa Germaniei şi în Liga Campionilor.

Norvegianul a înscris 11 goluri în primele sale 450 de minute la Borussia Dortmund şi a fost desemnat jucătorul lunii ianuarie în Bundesliga, deşi a evoluat mai puţin de o oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici