Erori pe site-ul LPF la prezentarea echipelor din Liga I

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal conţine mai multe greşeli la prezentarea echipelor din Liga I, printre care şi menţinerea lui Mircea Rednic în funcţia de antrenor al formaţiei Dinamo, dar şi a lui Florin Cioroianu la Universitatea Craiova.

1 afișare

Mai mult, pe site-ul LPF se arată că Universitatea Craiova a fost antrenată, la partida cu Unirea Urziceni, contând pentru etapa a V-a a Ligii I, de Adrian Cioroianu, nume purtat şi de ministrul de Externe. Antrenorul echipei Universitatea Craiova la respectiva partidă a fost Florin Cioroianu, care a şi demisionat după înfrângerea suferită în faţa echipei antrenate de Dan Petrescu.

Deşi sunt consideraţi antrenori ai acestor două echipe, Mircea Rednic şi Florin Cioroianu nu mai ocupă aceste posturi de 10, respectiv 17 zile. Tehnicianul Mircea Rednic şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal a echipei Dinamo după partida cu Gloria Bistriţa, contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, ce s-a disputat la data de 1 septembrie.

La secţiunea rezervată echipei Dinamo, directorul general al clubului "alb-roşu" este trecut Cristian Borcea, în timp ce directorul executiv este Cristi Borcea.

Lotul dinamovist cuprinde numai 15 jucători, în timp ce la echipele Steaua, CFR Cluj, Rapid, Oţelul, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, FC Vaslui, Unirea Urziceni, Pandurii Târgu Jiu, UTA Arad, Poli Iaşi, Farul Constanţa, Ceahlăul Piatra Neamţ, Universitatea Cluj, Dacia Mioveni şi Universitatea Craiova, loturile lipsesc în totalitate. Link-ul către prezentarea echipei Gloria Buzău nu funcţionează.

Potrivit lpf.ro, preşedintele clubului Rapid este George Copos, deşi acesta este preşedinte fondator al grupării giuleştene. Directorul de comunicare, Cristian Costache, este prezentat ca director executiv.

Deşi LPF are contract de sponsorizare cu firma americană Nike, shortcut-ul care te redirecţionează către partea de sus a paginii de internet a LPF, este reprezentat de o pereche de încălţări adidas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici