Este oficial! Varga şi Bălan nu aveau drept de joc cu FC Timişoara!

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a decis că fotbaliştii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu şi-au "exercitat dreptul de joc în mod regulamentar" la meciul Rapidului cu FC Timişoara, scor 1-0, din etapa a XX-a a Ligii I, informează, miercuri, www.lpf.ro.

18 afișări
Imaginea articolului Este oficial! Varga şi Bălan nu aveau drept de joc cu FC Timişoara!

Este oficial! Varga şi Bălan nu aveau drept de joc cu FC Timişoara! (Imagine din arhivă; George Filip/Mediafax Foto)

"FC Timişoara vs. FC Rapid - constatare valabilitate drept de joc - constată că jucătorii nu şi-au exercitat dreptul de joc în mod regulamentar", scrie site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal în prezentarea deciziilor de la Comisia pentru soluţionarea litigiilor.

Anunţul oficial survine după ce, marţi seară, un membru al comisiei a declarat pentru MEDIAFAX, sub acoperirea anonimatului, că jucătorii Varga şi Bălan nu aveau drept de joc la meciul cu FC Timişoara şi, probabil, "Comisia de Disciplină va da meci pierdut Rapidului cu 3-0, iar giuleştenii pot face recurs".

Tot marţi, directorul executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, înaintea aflării deciziei, că problema lui Varga şi Bălan nu se va încheia după analiza de la Comisia de Soluţionarea Litigiilor, deoarece Comisia de Disciplină este cea care va lua o decizie finală în acest caz.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene au precizat atunci că se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici