Etapa a XI-a este runda în care s-au marcat cele mai multe goluri în acest sezon

Etapa a XI-a din acest sezon al Ligii I este runda în care s-au marcat cele mai multe goluri de până acum, cu 32 de reuşite, precedentul record fiind înregistrat în etapa a V-a, când s-a înscris de 28 de ori.

19 afișări
Imaginea articolului Etapa a XI-a este runda în care s-au marcat cele mai multe goluri în acest sezon

Etapa a XI-a este runda în care s-au marcat cele mai multe goluri în acest sezon (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Etapa în care s-au marcat cele mai puţine goluri a fost cea inaugurală, în care s-a înscris de 19 ori.

Numărul de goluri marcate în fiecare etapă din acest sezon al Ligii I: etapa I - 19 goluri, etapa a II-a - 27 de goluri, etapa a III-a - 23 de goluri, etapa a IV-a - 25 de goluri, etapa a V-a - 28 de goluri, etapa a VI-a - 24 de goluri, etapa a VII-a - 25 de goluri, etapa a VIII-a - 24 de goluri, etapa a IX - 20 de goluri, etapa a X-a - 21 de goluri şi etapa a XI-a - 32 de goluri.

După disputarea a 11 etape, în acest sezon s-au marcat 268 de goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici