Eto'o: Lăsaţi-l în pace pe Ronaldinho!

Atacantul echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, a cerut, miercuri, ca brazilianul Ronaldinho să fie "lăsat în pace", după ce în ultimele săptămâni s-a speculat mult pe seama problemelor medicale invocate de fotbalistul formaţiei catalane, deşi în urma controalelor nu i s-a depistat vreo leziune.

15 afișări
Imaginea articolului Eto'o: Lăsaţi-l în pace pe Ronaldinho!

Eto'o: Lăsaţi-l în pace pe Ronaldinho!

"Trebuie să fie lăsat în pace. Toată lumea vorbeşte şi scrie, dar nimeni nu aşteaptă să vină şi să-şi spună părerea, adevărul. Lăsaţi-l şi când va fi disponibil va vorbi", a declarat Eto'o, într-o conferinţă de presă.

De mai multe săptămâni, Ronaldinho susţine că simte dureri din cauza cărora nu poate juca fotbal, însă în urma controalelor medicale nu s-a stabilit că fotbalistul ar fi suferit vreo leziune.

"Dacă el spune că se simte rău, înseamnă că se simte rău. Sunt lovituri care nu se văd cu un RMN. Nu trebuie căutată o vină în faptul că iese sau nu", a punctat internaţionalul camerunez, făcând referire la speculaţiile din presă legate de repetatele escapade nocturne ale brazilianului.

Samuel Eto'o l-a criticat, fără a-i rosti numele, şi pe fostul antrenor al formaţiei Paris Saint-Germain, Luis Fernandez, care a povestit într-o carte de memorii cum Ronaldinho fugea noaptea din hotelurile unde echipa era cazată pentru a merge în discotecă, pentru ca apoi să aducă femei în cameră. "Acum, pe deasupra, a mai apărut şi o carte care vine cu poveşti vechi de şapte ani. Nu este normal, ajunge!", a declarat Eto'o.

Ronaldinho s-a antrenat normal, miercuri, alături de coechipierii săi de la Barcelona. El nu a fost reţinut în lot la ultimele cinci meciuri disputate de formaţia pregătită de olandezul Frank Rijkaard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici