Eugen Neagoe, antrenor Dinamo: Nu m-am gândit că pot trăi o astfel de umilinţă

Antrenrul Eugen Neagoe (51 de ani) a oferit primele reacţii în urma înfrângerii suferite, luni, de Dinamo Bucureşti, în faţa Viitorului, cu scorul de 5-0, în prima etapă a noului sezon din Liga I.

197 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe, antrenor Dinamo: Nu m-am gândit că pot trăi o astfel de umilinţă

Eugen Neagoe, antrenor Dinamo: Nu m-am gândit că pot trăi o astfel de umilinţă

"Nu putem vorbi despre nimic. A fost o ruşine ce a fost pe teren. Ce să le transmit fanilor? Încă din primul moment nu m-au dorit, nu ştiu ce s-a întâmplat. Dinamo de doi ani de zile nu a intrat în play-off. A fost o umilinţă, o ruşine, nu m-am gândit că pot trăi o astfel de umilinţă. Sincer, nu m-am gândit la demisie, e primul joc. Eu sunt convins că lucrurile se pot îndrepta. După ce am primit gol, am încercat să facem ceva, am schimbat, dar tot ce am făcut am făcut foarte prost. Efectiv a fost seara lor”, a spus antrenorul lui Dinamo, mărturisind că a fost cea mai mare umilinţă din cariera sa de antrenor, dar că nu îşi va da demisia, deşi s-a transformat în ţinta galeriei dinamoviste după meciul cu elevii lui Hagi.

”După golul doi, jucătorii nu au mai avut încredere, au greşit absolut toate mingile, nu am făcut marcaj, nu am făcut nimic. Nu meritam nimic, Viitorul a meritat victoria. Mai sunt cinci zile până la jocul cu U Craiova şi vedem zilele următoare", a mai adăugat tehnicianul lui Dinamo.

După golul marcat de Gabriel Iancu, în minutul 9 al partidei, Viitorul a încheiat 1-0, la pauză. În a doua parte a meciului, constănţenii au continuat asediul la poarta dinamovistă. George Ganea a înscris în minutul 48. Andreias Calcan a marcat golul cu numărul 3, în minutul 66 al partidei, provocând suporterii dinamovişti să intre pe teren. După o pauză de aproximativ 20 de minute, meciul a fost reluat. În minutul 69, Gabriel Iancu reuşeşte dubla, iar un minut mai târziu Eric Pereira înscrie ultimul gol al partidei.

Dinamo Bucureşti va întâlni, în următoarea etapă a Ligii 1, pe Universitatea Craiova, în timp ce Viitorul Constanţa se va înfrunta cu Chindia Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici