Eugen Neagoe, prezentat oficial la Pandurii Târgu Jiu

Tehnicianul Eugen Neagoe a fost prezentat oficial, marţi, jucătorilor echipei Pandurii Târgu Jiu ca fiind noul antrenor principal al formaţiei gorjene.

29 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe, prezentat oficial la Pandurii Târgu Jiu

Eugen Neagoe, prezentat oficial la Pandurii Târgu Jiu (Sursa:Mediafax Foto)

Negocierile demarate luni seară cu antrenorul craiovean, care a pregătit Pandurii şi în turul campionatului, fiind finalizate în această dimineaţă în prezenţa preşedintelui Marin Condescu şi a primarului Târgu Jiului, Florin Cârciumaru.

Neagoe a fost prezentat deja echipei şi la această oră efectuează primul antrenament.

Pandurii Târgu Jiu, care ocupă ultimul loc în Liga I, a fost pregătită în primele două etape din acest an de portughezul Joaquim Teixeira, demis în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din campionat şi după eliminatea din sferturile de finală ale Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici