EURO 2012: Cehia nu poate conta pe căpitanul ei de la începutul sfertului cu Portugalia. Care va fi strategia cehilor

Managerul general al naţionalei Cehiei, Vladimir Smicer, a declarat, joi, că mijlocaşul Tomas Rosicky nu va fi titular în meciul cu reprezentativa Portugaliei din sferturile de finală ale Campionatului European din Ucraina şi Polonia.

136 afișări
Imaginea articolului EURO 2012: Cehia nu poate conta pe căpitanul ei de la începutul sfertului cu Portugalia. Care va fi strategia cehilor

Tomas Rosicky nu va fi titular în sfertul de finală cu Portugalia

"Este sigur că Tomas Rosicky nu va fi titular în meciul cu Portugalia. El ar putea intra pe parcurs dacă va fi nevoie", a spus Smicer pentru postul public de televiziune din Cehia.

Rosicky, în vârstă de 31 de ani, s-a accidentat la tendonul lui Ahile în meciul cu Grecia, scor 2-1, din etapa a doua a grupei A.

Partida Cehia - Portugalia, din sferturile de finală ale Campionatului European, va avea loc în această seară, de la ora 21.45, la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici