Euro 2016: Arbitrul Serghei Karasev din Rusia va conduce la centru partida România - Elveţia

Echipele naţionale de fotbal ale României şi Elveţiei se vor întâlni, miercuri, 15 iunie, la Paris, pe stadionul Parc des Princes, în meciul al doilea pentru cele ambele formaţii la Campionatul European, iar UEFA a decis să-l delege pe centralul Serghei Karasev, din Rusia, pentru a oficia partida.

677 afișări
Imaginea articolului Euro 2016: Arbitrul Serghei Karasev din Rusia va conduce la centru partida România - Elveţia

Euro 2016: Arbitrul Serghei Karasev din Rusia va conduce la centru partida România - Elveţia (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) a anunat, duminică, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, faptul că partida dintre Elveţia şi România, în etapa a doua din grupa A, va fi oficiată de la centru de către arbitrul rus Serghei Karasev, în vârstă de 37 de ani.

Acesta şi-a ales şi brigada care îl va ajuta la meciul Elveţia - România, care se va disputa miercuri, 15 iulie, pe stadionul Parc des Princes, din Paris, de la ora 19:00. Asistenţi vor fi Nikolai Golubev şi Tikhon Kalugin, iar arbitri adiţionali vor fi Serghei Lapochkin şi Serghei Ivanov.

Serghei Karasev a mai condus o singură dată naţionala României, în preliminarii Campionatului European din 2012, când tricolorii au învins, în deplasare, pe 2 septembrie 2011, naţionala Luxemburgului, scor 2-0.

Centralul din Rusia a mai condus însă, cinci partide ale cluburilor din România.

Steaua - Chelsea 1-0, pe 7 martie 2013, în optimile Europa League;
FC Vaslui - Fenerbahce 1-4, pe 8 august 2012, în turul III preliminar al Champions League;
CFR Cluj - Sporting Braga 3-1, pe 20 noiembrie 2012, în grupele Champions League;
Swansea City - Petrolul Ploieşti 5-1, pe 22 august 2013, în play-off-ul Europa League;
Astra Giurgiu - Lyon 0-1, pe 28 august 2014, în play-off-ul Europa League

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici