Vyacheslav Koloskov, fost vicepreşedinte UEFA: Rusia riscă cel mult o amendă. Nu se pune problema ca echipa naţională să fie depunctată din pricina incidentelor provocate de suporteri

Preşedintele de onoare al Federaţiei de Fotbal de la Moscova şi fost vicepreşedinte al UEFA, Vyacheslav Koloskov a spus în presa din Rusia că nu se pune problema ca echipa naţională să fie depunctată din pricina incidentelor în care au fost implicaţi fanii ruşi.

1164 afișări
Imaginea articolului Vyacheslav Koloskov, fost vicepreşedinte UEFA: Rusia riscă cel mult o amendă. Nu se pune problema ca echipa naţională să fie depunctată din pricina incidentelor provocate de suporteri

Vyacheslav Koloskov, fost vicepreşedinte UEFA: Rusia riscă cel mult o amendă. Nu se pune problema ca echipa naţională să fie depunctată din pricina incidentelor în care au fost implicaţi suporterii

“Federaţia noastră de fotbal riscă doar o amendă destul de consistentă. Nu se pune problema ca echipa să piardă punctul obţinut cu Anglia.” a spus Vyacheslav Koloskov conform agenţiei F-Sport.

Conform aceleiaşi surse, amenda maximă pe care ar putea să o primească Federaţia de la Moscova ar fi de 50 000 de euro, iar suporterii ruşi ar urma să nu aibă acces la următorul meci din grupă, cel de pe 15 iunie, împotriva Slovaciei.

Iar cel mai probabil UEFA va aplica Rusiei sancţiunea maximă, dacă se va considera că ruşii sunt recidivişti. Asta după ce la precedentul Campionat European desfăşurat în Polonia şi Ucraina, forul european a amendat Rusia pentru comportamentul rasist şi violent al fanilor.

La finalul meciului dintre Rusia şi Anglia, încheiat la egalitate, 1-1, sâmbătă la Marsilia, 30 de fani ruşi au intrat în sectorul ocupat de suporterii englezi reuşind să-i lovească pe aceştia şi să le distrugă arsenalul de steaguri. Mai mult, unul dintre suporterii esticilor a reuşit să pătrundă în tribune cu un pistol de semnalizare şi a trimis o torţă până în sectorul ocupat de britanici.

Conform sursei citate, UEFA va anunţa măsurile disciplinare în cursul zilei de duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici