EURO 2016: UEFA a deschis o procedură disciplinară după incidentele de la meciul Anglia-Rusia

Ziua de ieri a fost marcată de confruntarea violentă dintre suporterii Rusiei şi cei ai Angliei. Duelul dintre cele două părţi a început încă de joi, cu o zi înainte de startul Campionatului European, însă ieri, în ziua meciului, s-au intensificat.

4341 afișări
Imaginea articolului EURO 2016: UEFA a deschis o procedură disciplinară după incidentele de la meciul Anglia-Rusia

UEFA a deschis o procedură disciplinară după incidentele de la meciul Anglia-Rusia (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Incidentele au continuat şi în stadion, la finalul partidei, atunci când galeria Rusiei a intrat peste cea a Angliei. Un video şocant oferit de cei de la ESPN arată cum măsurile de securitate ale poliţiei franceze nu au fost suficiente şi un fan rus a intrat cu un pistol pe stadion. E drept, este vorba despre un pistol de semnalizare. Suporterul rus a tras cu acest pistol şi a trimis o torţă peste întreg stadionul, direct în mijlocul galeriei Angliei.

31 de suporteri au fost răniţi, iar unul se află în stare gravă, în urma confruntărilor violente de pe străzile din Marsilia, înaintea meciului Anglia-Rusia, de la Euro 2016.

UEFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară şi anchetează evenimentele de la Anglia - Rusia în vederea luării măsurilor care se impun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici