EURO 2019 | George Puşcaş, după eliminarea României în semifinalele Campionatului European: Plâng de bucurie, că de tristeţe n-am de ce

România U21 a fost eliminată, joi, în semifinalele Campionatului European de tineret, după 2-4 contra Germaniei. La final, George Puşcaş a fost primul tricolor care a vorbit în faţa camerelor TV.

1316 afișări
Imaginea articolului EURO 2019 | George Puşcaş, după eliminarea României în semifinalele Campionatului European: Plâng de bucurie, că de tristeţe n-am de ce

EURO 2019 | George Puşcaş, după eliminarea României în semifinalele Campionatului European: Plâng de bucurie, că de tristeţe n-am de ce

Puşcaş a fost golgheterul României la acest turneu final, cu patru goluri. Atacantul lui Palermo a marcat de două ori şi în meciul cu Germania, însă a fost insuficient pentru ca visul elevilor lui Mirel Rădoi să meargă mai departe. La final, George Puşcaş a avut un mesaj clar: am ieşit cu capul sus.

"Pur şi simplu am dat tot ce am avut mai bun. Vreau să mulţumesc tuturor care au fost azi la stadion, colegi, antrenori, a fost ceva incredibil. Am dat tot ce am avut mai bun, tot ce ne-a stat în cale am crezut că putem elimina. Astăzi, probabil Germania a fost mai bună în ultimele minute şi trebuie să fim mândri. Astăzi am jucat acasă, am făcut mândri milioane de români. Diaspora s-a uitat la noi, toată lumea.

Ca atacant trebui să-mi fac treaba, să-mi ajut echipa. N-am nimic de reproşat nimănui, toată lumea a dat tot ce a avut mai bun. Nu pot decât să fiu mândru şi să plâng de bucurie, că de tristeţe n-am de ce", a declarat George Puşcaş, la TVR.

Pentru tricoloriii U21 este cea mai bună performanţă din istorie la un turneu final. De asemenea, elevii lui Mirel Rădoi au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici