Euro 2020: Freddie Ljungberg a făcut sex înainte de un meci de la turneul final din 2000

  • Suedezul a recunoscut că n-a stat cuminte noaptea, iar la meciul de a doua zi i s-au împleticit picioarele.
  • Antrenorii îşi sfătuiesc fotbaliştii să îşi conserve energia prin abstinenţă.
  • Un profesor american susţine însă că sexul înaintea jocurilor nu dăunează performanţelor sportive.
320 afișări
Imaginea articolului Euro 2020: Freddie Ljungberg a făcut sex înainte de un meci de la turneul final din 2000

Euro 2020: Freddie Ljungberg a recunoscut că a făcut sex înainte de un meci la turneul final

Antrenorii îşi sfătuiesc jucătorii să nu aibă relaţii sexuale înainte de meci, mai ales la turneele finale, unde partidele se joacă la distanţă de câteva zile. Şi dacă cineva s-a întrebat vreodată de ce se fac aceste afirmaţii, Freddie Ljungberg este gata să dea un răspuns.

Se ştie că nu este uşor să fii un sportiv profesionist. Trebuie să fii atent la orice: mâncare, băutură, gestionarea somnului, dar şi la programarea partidelor de sex.

Fostul mijlocaş al Arsenalului a jucat în echipa naţională a Suediei din 1998 până în 2008. Cu tricoul galben a avut mai multe experienţe, dintre care una în timpul mandatului avut de cuplul Tommy Soderberg - Lars Lagerback. 

La Campionatele Europene din 2000 din Belgia şi Olanda, mijlocaşul a ieşit pe teren simţind că picioarele îi sunt făcute din jeleu, deoarece a încălcat regula anti-sex impusă de antrenori. „Când am făcut sex în noaptea dinaintea jocului, mi-am pierdut senzaţia în picioare”, a admis fotbalistul nordic.

După cum a relatat Daily Star, Ljungberg a explicat, la vremea respectivă: "Am decis să mă abţin de la toate activităţile. Nu mai pot controla mingea. Cel mult mă uit la filme erotice cu o seară înainte. Nu-mi afectează potenţialul”.

Interzicerea sexului în noaptea dinaintea jocului a fost studiată începând din 1998 de profesorul californian Todd Astorino. Acesta oferă o opinie contrară: „Sexul din ziua de dinaintea exerciţiului fizic nu are niciun impact asupra performanţei atletice. Mai mult, oferă un răspuns mai bun la stres şi o conştientizare emoţională mai mare”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici