EURO U21 2019 | Mirel Rădoi: Cred că mâine seară, la ora partidei, vor fi şi ceva schimbări

Mirel Rădoi (38 de ani), selecţionerul naţionalei de tineret, a anunţat schimbări în echipa tricolorilor U21 pentru meciul cu Franţa, ultimul din cadrul Grupei C de la Campionatul European din Italia şi San Marino.

234 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Mirel Rădoi: Cred că mâine seară, la ora partidei, vor fi şi ceva schimbări

EURO U21 2019 | Mirel Rădoi: Cred că mâine seară, la ora partidei, vor fi şi ceva schimbări

Cele două formaţii au câte şase puncte şi sunt la egalitate în fruntea clasamentului: ”Din punct de vedere fizic şi din punct de vedere mental sunt problemele pe care le avem. Cred că mâine seară, la ora partidei, vor fi şi ceva schimbări. Va trebui, până mâine seară, să găsim soluţii, să-i relaxăm puţin, dar să le arătăm exact ceea ce trebuie să facă. În aceste două meciuri am arătat şi unitate, determinare, spirit, sacrificiu şi cred că mâine seară, înainte de toate, vom avea nevoie de echilibru”, a spus Rădoi, la conferinţa de presă organizată duminică.

România U21 - Franţa U21 se joacă luni, de la ora 22:00. Un rezultat pozitiv ar califica România de pe primul loc în semifinalele competiţiei, unde tricolorii vor înfrunta câştigătoarea grupei B, adică, cel mai probabil, Germania.

În prezent, Spania este prima echipă calificată în semifinalele competiţiei. Ibericii au învins Polonia cu scorul de 5-0, astfel că şi-au asigurat prima poziţie din Grupa A. Singura şansă ca tricolorii să nu se califice în semifinale ar fi ca Franţa să câştige la o diferenţă de trei goluri. În acest caz, Italia ne-ar depăşi la golaveraj în clasamentul formaţiilor de pe locul doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici