EURO U21 2019 | Mirel Rădoi, selecţioner România U21: Trebuie să continuăm povestea

Echipa naţională a României U21 a debutat perfect la EURO 2019. Tricolorii lui Mirel Rădoi au marcat patru goluri în poarta selecţionatei Croaţiei şi au primit un singur gol.

118 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Mirel Rădoi, selecţioner România U21: Trebuie să continuăm povestea

EURO U21 2019 | Mirel Rădoi, selecţioner România U21: Trebuie să continuăm povestea

Victoria, scor 4-1, obţinută pe stadionul din San Marino este doar începutul. Cel puţin aşa îi îndeamnă selecţionerul echipei de tineret, care a avut un discurs emoţionant, în vestiar, la finalul jocului.

"Mergem până la sfârşit, până la sfârşit, luăm fiecare meci în parte, ca cel de azi. Trebuie să continuăm povestea. Uităm target-ul nostru principal, următorul meci este cel cu Anglia. Acum ne bucurăm de ceea ce aţi realizat. Aţi făcut mândri 20 şi ceva de milioane de români, plus cei care jucaţi în campionatele în care jucaţi.

Gândiţi-vă că e, nu primul punct, prima victorie din istoria României la un Campionat European de tineret, celălalt s-a terminat cu zero puncte. Aţi realizat şi cel mai mare scor de până acum la un Campionat European, cea mai mare diferenţă, cele mai multe goluri marcate.. voi aţi realizat. Vreau să vă mulţumesc în numele staff-ului pentru ceea ce aţi realizat azi. Vă mulţumesc", a fost mesajul lui Mirel Rădoi, susţinut în faţa jucătorilor săi în vestiar.

Ianis Hagi: "90 de minute, asta ni s-a transmis de pe margine"

După victoria în faţa Croaţiei, Ianis Hagi a precizat la microfonul celor de la TVR cum se explică determinarea şi ambiţia de care au dat dovadă în meciul de debut de la EURO.

"90 de minute, asta ni s-a transmis de pe margine. În fotbalul mare trebuie să joci 90 de minute, 120 de minute, depinde cât ţine meciul pentru că fotbalul este imprevizibil, nu ştii cum se întoarce şi trebuie să fii constant", a spus fiul "Regelui", care şi-a trecut şi el semnătura pe unul dintre cele patru goluri marcate de România.

Programul grupei C:
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Program EURO 2019
GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici