EURO U21 2019 | Mirel Rădoi, selecţioner România U21: Vom vedea dacă tot acesta va fi primul 11

Mirel Rădoi probabil că va modifica tactica pentru al doilea meci din grupa de la EURO 2019 U21. În faţa Angliei, România U21 nu va juca în pressing şi va trebui să se apere perfect.

182 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Mirel Rădoi, selecţioner România U21: Vom vedea dacă tot acesta va fi primul 11

EURO U21 2019 | Mirel Rădoi, selecţioner România U21: Vom vedea dacă tot acesta va fi primul 11

"(n.red. - întrebat dacă va folosi aceeaşi echipă de start) E greu de spus acum, pentru că meciurile sunt din trei în trei zile. Vom vedea dacă tot acesta va fi primul 11", a dezvăluit Rădoi într-un interviu pentru Echipa naţională de fotbal a României.

România vs Croaţia: I. Radu (cpt.) - C. Manea, Nedelcearu, Paşcanus, F. Ştefan - T. Băluţă, Cicâldăus - Mans (D. Olaru 84), I. Hagi, A. Ivan - Puşcaş (A. Petre 88)

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu dreptul la EURO 2019. Tricolorii lui Rădoi s-au impus cu 4-1 în faţa selecţionatei Croaţiei şi au acumulat primele trei puncte în grupa C. În al doilea meci de la turneul final, Ionuţ Radu & Co. se vor întâlni cu Anglia.

Cele două formaţii se vor întâlni vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, la Cesena. Al doilea meci din grupa C, va fi tot vineri, de la ora 22:00, între Franţa şi Croaţia: "Va fi greu dificil să rămânem sus, în pressing, pentru că o să fie mare consumul e energie, din cauza căldurii. La sol sunt peste 42 de grade din cât ne-am dat seama. Anglia are un ritm de meci mai ridicat decât Croaţia. Organizarea trebuie să primeze. Blocul compact defensiv şi distanţele scurte trebuie să primeze, pentru că e clar că unu la unu ei sunt mai buni", a adăugat selecţionerul naţionalei U21.

Grupa C:

1. România 3p
2. Franţa 3p
3. Anglia 0p
4. Croaţia 0p

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici