Evgheni Pluşenko a câştigat titlul european la patinaj artistic, Zoltan Kelemen, locul 19

Patinatorul Zoltan Kelemen, din România, a ocupat locul 19 în proba masculină din cadrul Campionatelor Europene de la Tallin, titlul fiind obţinut de multiplul campion european, mondial şi olimpic, rusul Evgheni Pluşenko.

66 afișări
Imaginea articolului Evgheni Pluşenko a câştigat titlul european la patinaj artistic, Zoltan Kelemen, locul 19

Evgheni Pluşenko a câştigat titlul european la patinaj artistic, Zoltan Kelemen, locul 19 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sportivul român a obţinut în programul liber un punctaj de 101,70, în vreme ce, miercuri, la programul scurt, obtinuse 59,40. Astfel, cu un total de 161,10 puncte, Zoltan Kelemen s-a clasat pe poziţia a 19-a. Acesta este cel mai bun rezultat din carieră a lui Kelemen

Pluşenko a acumulat 255,39 puncte, fiind urmat de elveţianul Stephane Lambiel (238,54) şi de francezul Brian Joubert (236,45 puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici