EXCLUSIV: Mudura: Am vânătăi în urma loviturilor primite de la Ganea

Arbitrul asistent Dorin Mudura, agresat de fotbalistul Ionel Ganea în timpul meciului Poli Timişoara-Rapid, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că are pe corp vânătăi în urma loviturilor primite de la jucătorul grupării timişorene.

2 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Mudura: Am vânătăi în urma loviturilor primite de la Ganea

EXCLUSIV: Arbitrul Mudura spune că are vânătăi în urma loviturilor primite de la Ganea

Mudura spune că a fost lovit de mai multe ori de Ganea, dar din cauza tensiunii nu a simţit durere pe moment. "M-a lovit şi în spate cu pumnul. Am o vânătaie pe spate, dar asta e. M-a lovit de mai multe ori, dar vă daţi seama că, pe moment, nici nu prea simţeam din cauza tensiunii. Doar atât pot să zic, că preferam să nu se fi întâmplat incidentul ăsta", a declarat arbitrul.

Referitor la faza în care Ganea a fost eliminat, Mudura spune că a văzut-o foarte bine, nefiind mascat de vreun jucător: "Ganea loveşte cu pumnul adversarul direct. Eu fiind plasat pe linia ultimului apărător, a lui Săpunaru, am văzut foarte clar faza. Erau la 20 şi ceva de metri de mine şi nefiind mascat am văzut foarte clar cum Ganea l-a lovit cu pumnul. Toată faza s-a petrecut în faţa mea, Ganea l-a lovit cu pumnul pe Săpunaru în abdomen, în stomac. Am înţeles că există faza înregistrată, există şi proba video. Centralul (n.r. - Ştefan Erdei) a venit la mine, i-am comunicat ce s-a întâmplat şi el l-a eliminat pe jucător".

Ganea i-a spus arbtirului asistent că a lovit cu pumnul pentru că a fost provocat. "A venit Ganea la mine şi mi-a spus doar atât, că Săpunaru l-a provocat. Doar atât, nu a recunoscut că l-a lovit sau altceva. Apoi s-a năpustit asupra mea, ţipând. Eu m-am retras, au venit şi jucătorii să-l ţină, dar el se încingea din ce în ce mai tare. Eu am încercat să evit contactul dar nu s-a putut. Nu ştiu ce vroia să reproşeze. Avea o privire... Nu a recunoscut că a lovit, a spus doar «el m-a provocat». Atât, altceva nimic. Mai spunea ceva, dar în momentele alea nu prea realizam. Oricum, nu contează ce spunea, gesturile sunt de ajuns", şi-a amintit Mudura.

Arbitrul asistent spune că nu îl va da pe Ganea în judecată, adăugând că îl respectă ca fotbalist pe acesta. "Nu a venit după meci să-şi ceară scuze sau altceva, nu am mai vorbit cu el la final. Am vorbit cu observatorul meciului şi i-am povestit ce s-a întâmplat. Nu vreau să-l dau în judecată, nu e treaba mea, Ganea să fie judecat doar pe cale sportivă. În ligile inferioare am mai păţit aşa ceva, în prima ligă niciodată. Acolo se petrec frecvent astfel de lucruri. Oricum, nu mă aşteptam niciodată la un jucător ca Ganea să reacţioneze în acest fel. Ca fotbalist, îl respect pe Ganea, dar ca om... Mă abţin deocamdată", a adăugat Mudura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici