Există şi jucători care nu vor să doneze bani pentru lupta contra coronavirusului: "Nu donez, fac ce vreau, nu am adus eu virusul"

  • Emmanuel Adebayor, fostul jucător al echipei Arsenal, a dezvăluit că nu a donat şi nici nu o să doneze bani pentru a ajuta în lupta contra noului coronavirus
  • În vârstă de 36 de ani, Adebayor este acum jucătorul echipei Club Olimpia, din Paraguay
  • Atacantul a declarat că nu are de ce să-şi doneze banii din moment ce nu a adus el virusul în ţara sa natală, Togo
669 afișări
Imaginea articolului Există şi jucători care nu vor să doneze bani pentru lupta contra coronavirusului: "Nu donez, fac ce vreau, nu am adus eu virusul"

Există şi jucători care nu vor să doneze bani pentru lupta contra coronavirusului: "Nu donez, fac ce vreau, nu am adus eu virusul"

Emmanuel Adebayor, fostul jucător al echipei Arsenal, a surprins prin ultima declaraţie făcută. Jucătorul născut în Togo a fost criticat de conaţionalii săi şi nu numai pentru că nu a donat niciun ban în lupta contra coronavirusului. 

În vârstă de 36 de ani, Adebayor a recunoscut că nu a oferit niciun ajutor şi nici nu o va face în viitor. 

"Pentru cei care spun că nu fac nicio donaţie: este adevărat, nu fac. Foarte simplu. Fac ce vreu, mănânc ce vreau să mănânc şi ăsta e cel mai important lucru.  Vor fi persoane care mă vor critica pentru că nu am creat o fundaţie în Lome, de parcă eu am adus virusul în Lome. Este o situaţie foarte dificilă, dar asta este şi asta e ţara", a declarat Emmanuel Adebayor pentru gazzetta.it.

Adebayor a mai declarat că se bucură nu este nici Drogba, nici Eto'o, foşti jucători care au ales să ajute în lupta contra noului coronavirus. 

"Dacă vreţi puteţi să mă comparaţi cu Didier Drogba sau cu Samuel Eto'o, dar, din păcate, nu sunt nici Didier Drogba, nici Samuel Eto´o. Eu sunt Emmanuel Sheyi Adebayor şi voi face întotdeauna ceea ce vreau", a mai precizat Adebayor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici