Experienţe noi pentru David Beckham. Britanicul ar putea deveni primul fotbalist care se „transferă” în spaţiu

David Beckham ar putea deveni primul fotbalist care ajunge în spaţiu, vedeta britanică fiind în negocieri în acest sens cu o firmă de transport specializat, potrivit contactmusic.com.

572 afișări
Imaginea articolului Experienţe noi pentru David Beckham. Britanicul ar putea deveni primul fotbalist care se „transferă” în spaţiu

Experienţe noi pentru David Beckham. Britanicul ar putea fi primul fotbalist care se „transferă” în spaţiu

Surse apropiate vedetei au declarat că acesta a fost abordat deja de reprezentanţii unei companii de transport spaţial.

Fotbalistul în vârstă de 43 de ani ar putea chiar să jongleze puţin cu mingea în timpul acestei călătorii.

"Este ceva ce David îşi doreşte de multă vreme", a spus sursa pentru publicaţia britanică The Sun.

Totuşi David Beckham se simte "foarte neliniştit" în ceea ce priveşte perspectiva de a ajunge în spaţiu, a mai spus sursa.

Companiile de transport spaţial, precum Virgin Galactic, sunt în căutare de staruri pentru astfel de călătorii, pentru că astfel se pot promova.

Fostul mijlocaş englez David Beckham va avea, din 2020, o echipă de fotbal în Major League Soccer (o competiţie de fotbal nord-americană), care se va numit Inter Miami CFR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici