Explozie de bucurie în România, după victoria lui Halep la Wimbledon

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat că victoria Simonei Halep i-a făcut din nou pe români mândri de ea, aceasta dovedind tuturor „clasă la acest mare turneu de la Wimbledon”.

2399 afișări
Imaginea articolului Explozie de bucurie în România, după victoria lui Halep la Wimbledon

Explozie de bucurie în România după victoria lui Halep la Wimbledon

„Felicitări, @Simona_Halep! Încă o dată ne-ai făcut mândri de tine! Simona Halep a dovedit tuturor clasă la acest mare turneu de la #Wimbledon!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, pe Twitter.

Premierul Viorica Dăncilă a scris, pe Facebook, că victoria Simonei Halep a umplut inimile românilor de bucurie şi mândrie.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Simona Halep, spunând că este „o victorie excepţională pentru tenisul românesc”.

Simona Halep a câştigat, sâmbătă, primul său trofeu la prestigiosul turneu de la Wimbledon, după ce a învins-o categoric pe marea campioană Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Astfel, Simona Halep a obţinut al doilea titlu de Mare Şlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018. De partea cealaltă, Serena Williams rămâne cu cele 23 de astfel de distincţii în carieră, cu unul mai puţin faţă de recordul absolut deţinut de Margaret Court.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici