F1: Marele Premiu al Marii Britanii a fost reluat

Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, care se dispută, astăzi, la Silverstone, a fost reluat după o pauză de o oră, cauzată de producerea unui accident între piloţii Kimi Raikkonen şi Felipe Massa.

256 afișări
Imaginea articolului F1: Marele Premiu al Marii Britanii a fost reluat

F1: Cursă oprită la Silverstone (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

În turul întâi, monopostul Ferrari al finlandezului a devenit incontrolabil, a lovit marginea circuitului în partea dreaptă, a ricoşat pe pistă şi a acroşat maşina Williams al lui Massa, dar şi Caterahm-ul lui Kamui Kobayashi. Japonezul va continua cursa, însă Massa şi Raikkonen au abandonat.

Comisarii FIA au decis oprirea cursei cu steagul roşu şi repararea parapetului lovit de Raikkonen. Lucrările au durat aproximativ 50 de minute. Restartul s-a dat în spatele maşinii de siguranţă.

Pentru Massa, Grand Prix-ul britanic a reprezentat cursa cu numărul 200 din carieră.

Lider după primul tur este germanul Nico Rosberg (Mercedes), care a plecat din pole-position.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici