Fabio Cannavaro a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Al-Ahli Dubai

Fundaşul italian Fabio Cannavaro, în vârstă de 36 de ani, a semnat un contract pe două sezoane cu clubul Al-Ahli din Dubai, a anunţat, miercuri, gruparea din prima ligă din Emiratele Arabe Unite fără să precizeze valoarea contractului.

14 afișări
Imaginea articolului Fabio Cannavaro a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Al-Ahli Dubai

Fabio Cannavaro a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Al-Ahli Dubai (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pentru noi, aceasta este una dintre cele mai importante contracte. Cannavaro este un jucător cunoscut pentru că a purtat tricouri unor cluburi celebre ca Real Madrid şi Juventus. De asemenea, el e câştigătorul Balonul de Aur în 2006, anul în care a cucerit cu naţionala ţării sale Cupa Mondială din Germania", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie echipei din Dubai, Abdallah al-Nabouda.

La rândul său, Cannavaro, aflat în prezent în cantonament cu naţionala Italei în vederea Cupei Mondială din Africa de Sud, a precizat prin acest transfer îşi realizează visul de trăi în Dubai: "Prin acest contract cu Al-Ahli îmi realizez visul de a trăi în Dubai şi să-mi termin cariera mea jucând pentru un club din acest emirat".

De-a lungul carierei sale, Cannavaro, care ar urma să-şi anunţe retragerea internaţională după Cupa Mondială din Africa de Sud, a evoluat la formaţiile FC Napoli, AC Parma, Inter Milano, Juventus Torino şi Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici