Falub: Cele trei schimbări s-au dovedit câştigătoare pentru mine

Antrenorul Adrian Falub a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că cele trei schimbări efectuate au fost câştigătoare în partida cu Politehnica Iaşi, în care Unirea Alba Iulia a obţinut prima victorie în ediţia 2009-2010 a Ligii I, scor 2-1.

11 afișări
Imaginea articolului Falub: Cele trei schimbări s-au dovedit câştigătoare pentru mine

Falub: Cele trei schimbări s-au dovedit câştigătoare pentru mine (Imagine: Mediafax Foto)

"În prima repriză am jucat extrem de slab, am stat prost în teren, nu am jucat cu pasiune, cu sacrificiu, dar am crezut până în minutul 90 că putem întoarce soarta meciului şi până la urmă ne-a ieşit. Meritul total este al echipei. Spre deosebire de meciul cu Braşovul, cele trei schimbări s-au dovedit câştigătoare pentru mine şi cred că după primele trei runde am demonstrat că putem fi o echipă competititvă în Liga I", a spus Falub.

Întrebat cum comentează afirmaţiile omologului său de la Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, care a spus că Unirea Alba Iulia nu a avut nicio tactică, Falub a spus.: "Nu comentez cele spuse de domnul Grigoraş, ar fi mai bine ca fiecare să-şi vadă de echipa lui, însă, dacă tot a spus acest lucru, înseamnă că tactica lui a fost mai bună, dar punctele au rămas la noi".

Nou-promovata Unirea Alba Iulia a obţinut prima victorie din actuala ediţie a Ligii I, în urma succesului repurtat, vineri, pe teren propriu, în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, scor 2-1 (0-1), în etapa a III-a, prin golurile marcate de Bobi Verdeş '80 şi Florin Dan '85 - penalti, respectiv Răzvan Bujor '12.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici