Falub este încrezător că Unirea Alba Iulia se poate salva de la retrogradare

Antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat că este încrezător că formaţia pe care o pregăteşte se poate salva de la retrogradare, tehnicianul fiind convins că noile achiziţii, Sousa şi Enzo, îl vor ajuta să păstreze clubul în Liga I.

14 afișări
Imaginea articolului Falub este încrezător că Unirea Alba Iulia se poate salva de la retrogradare

Falub este încrezător că Unirea Alba Iulia se poate salva de la retrogradare (Imagine: Adrian Falub/Mediafax Foto)

Falub este mulţumit de condiţiile pe care le are în cantonamentul din Turcia.

"Stăm singuri în hotel, iar condiţiile de pregătire şi recuperare sunt foarte bune. Nu m-a interest rezultatul din meciul cu Kuban Krasnodar, nu m-a deranjat nici faptul că am fost egalaţi la ultima fază a jocului, important este că echipa s-a mişcat bine şi nu avem, cu excepţia lui Florin Dan, jucători accidentaţi. Am mare încredere că în retur brazilianul Sousa si argentinianul Enzo ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul fixat, adică salvarea de la retrogradare", a spus Falub.

Echipa Unirea Alba Iulia a terminat la egalitate, scor 1-1, primul meci amical din turneul de pregătire din Turcia disputat, miercuri, în compania formaţiei ruse Kuban Krasnodar, antrenată de Dan Petrescu.

Unirea Alba Iulia va mai disputa în Turcia patru meciuri amicale: sâmbătă, în compania unei echipe din Ucraina, marţi, cu ucrainienii de la Krivbas, vineri, împotriva formaţiei din Muntenegru, FK Zeta, şi sâmbătă, 6 februarie, în compania unui adversar nedesemnat încă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici