Familia lui Pele şi-a petrecut Crăciunul în spital alături de legenda braziliană

Fiica lui Pele, Kely Nascimento, a postat o actualizare a stării de sănătate a simbolului fotbalului brazilian, după ce familia a petrecut noaptea de Crăciun alături de fotbalistul de 82 de ani, în spital.

221 afișări
Imaginea articolului Familia lui Pele şi-a petrecut Crăciunul în spital alături de legenda braziliană

Familia lui Pele şi-a petrecut Crăciunul în spital alături de legenda braziliană

Familia lui Pele 'a fost alături de acesta în ultimele două zile, subliniind necesitatea de a fi "recunoscători" pentru timpul petrecut alături de legenda braziliană.

Starea de sănătate a legendei fotbalului Pele, în vârstă de 82 de ani, s-a înrăutăţit în ultima lună, iar acum are nevoie de îngrijiri sporite la Spitalul Evreiesc Albert Einstein din Sao Paulo.

Kely Nascimento, care îi informează în mod regulat pe fani cu privire la starea de sănătate a lui Pele, a împărtăşit o postare emoţionantă în noaptea de Crăciun. "Chiar şi în tristeţe nu putem fi decât recunoscători", a scris Nascimento pe Instagram, în semn de omagiu pentru cei care îi administrează îngrijiri tatălui său.

Cuvintele ei sincere au fost însoţite de o imagine cu familia sa extinsă la spital, Nascimento fiind fotografiat alături de alţi cinci membri ai familiei. Aceasta vine la două zile după actualizarea anterioară privind starea de sănătate a lui Pele.

Pele a fost internat în spital pe 29 noiembrie după ce a contractat o infecţie respiratorie şi pentru "reevaluarea tratamentului de chimioterapie asupra cancerului de colon identificat în septembrie 2021", potrivit unei declaraţii oficiale. Lumea fotbalului l-a susţinut pe eroul brazilian să se redreseze, Nascimento mulţumindu-le adesea.

Ea a explicat, de asemenea, că fostul star de la Santos a contractat Covid-19, în ciuda faptului că a fost vaccinat "cu toate dozele". Pentru că chimioterapia l-a făcut mai fragil, a contractat o infecţie pulmonară. Starea lui Pele a fost monitorizată de fanii fotbalului din întreaga lume, fiind deosebit de emoţionantă în timpul campaniei de la Cupa Mondială a Braziliei.

Nascimento a scris duminică seară: "Întotdeauna avem multe lucruri pentru care să fim recunoscători, chiar şi petrecând Crăciunul în spital, suntem conştienţi de privilegiul pe care îl reprezintă să fii într-un spital precum @hosp_einstein. Să-l vedem pe tatăl nostru fiind tratat de aceşti profesionişti, care sunt super competenţi şi extrem de grijulii.

"Nu trece niciun moment în care să uităm acest privilegiu. Chiar şi în tristeţe nu putem fi decât recunoscători. Vă mulţumesc că suntem împreună, vă mulţumesc pentru toată afecţiunea voastră, vă mulţumesc că pot fi acum aici, alături de el.

"Crăciun fericit. Să aveţi parte de multă sănătate, multă iubire, multă bucurie, mult râs şi multă pasiune, astăzi şi întotdeauna, pentru voi toţi. Încă o noapte cu el."


Pe 5 decembrie, ziua meciului dintre Brazilia şi Coreea de Sud, de la Cupa Mondială, Pele a publicat cea mai recentă postare pe reţelele de socializare. Era o imagine cu el mergând alături de tatăl său în timpul Cupei Mondiale din 1958 din Suedia, pe care avea să o câştige cu naţionala Brazilei.

"În 1958, am mers pe străzi gândindu-mă la îndeplinirea promisiunii pe care i-am făcut-o tatălui meu", a scris el. "Ştiu că astăzi mulţi au făcut promisiuni similare şi merg şi ei în căutarea primei lor Cupe Mondiale. Voi urmări meciul din spital şi voi fi alături de fiecare dintre voi. Mult noroc!"

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pele,
crăciun,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici