Fanii din Napoli au transmis un ultim salut lui Diego Maradona. Cum şi-au luat rămas bun

  • Imediat după aflarea tristei veşti, sute de napoletani s-au strâns la picturile murale care îl reprezintă.
  • Fanii au intonat imnul dedicat lui Maradona, transmis din generaţie în generaţie.
  • În sufletul napolitanilor, Diego Maradona este aşezat la aceeaşi masă cu Dumnezeu.
594 afișări
Imaginea articolului Fanii din Napoli au transmis un ultim salut lui Diego Maradona. Cum şi-au luat rămas bun

Sursa foto: profimedia

În sufletul napolitanilor, Diego Maradona este aşezat la aceeaşi masă cu Dumnezeu. I-au dedicat cântece, filme, proverbe chiar şi după ce nu a mai jucat în echipa oraşului. Aşa că miercuri seara, sute de napolitani şi-au dat întâlnire în Cartierul Spaniol sub portretul de aproape zece metri pictat pe zidul unui bloc care îl reprezintă pe Diego Maradona în echipamentul lui Napoli.

"Dumnezeu şi-a luat mâna înapoi", au scris fanii pe reţelele de socializare. Maradona, poreclit mâna lui Dumnezeu pentru talentul unic, în fotbal, va trăi prin toţi acei copiii care intonează şi azi imnul său. În stil caracteristic, fanii l-au salutat pentru ultima dată cu petarde şi artificii aşa cum făceau în timpul meciurilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici