Fanii dinamovişti vor avea la dispoziţie 8.600 de bilete pentru derbiul cu Steaua

Suporterii dinamovişti vor avea la dispoziţie 8.600 de bilete pentru derbiul cu FC Steaua, din deplasare, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, pe care le pot procura de la casele de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

152 afișări
Imaginea articolului Fanii dinamovişti vor avea la dispoziţie 8.600 de bilete pentru derbiul cu Steaua

Fanii dinamovişti vor avea la dispoziţie 8.600 de bilete pentru derbiul cu Steaua (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Preţul biletelor puse la dispoziţie pentru fanii dinamovişti este de 25 de lei, în pachet fiind inclus şi un DVD cu un film cu o retrospectivă a coregrafiilor făcute de galeria echipei Dinamo, intitulat "De la alb-negru la 3D".

Programul caselor de bilete de la stadionul Dinamo este de luni până sâmbătă, între orele 10.00-20.00 şi duminică, între orele 10.00-16.00.

În zilele de joi, vineri şi sâmbătă, de la ora 17.00, suporterii care îşi vor procura bilete pentru derbiul cu Steaua vor avea posibilitatea să le cumpere direct de la jucătorii dinamovişti desemnaţi de club pentru această acţiune.

Data şi ora la care se va disputa derbiul Steaua - Dinamo, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, pe Arena Naţională, nu au fost încă stabilite de către Liga Profesionistă de Fotbal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici