Fanii lui Reading se aşteaptă ca George Puşcaş să marcheze peste 15 goluri în acest sezon

George Puşcaş (23 de ani) e marea speranţă a fanilor lui Reading pentru acest sezon de Championship. Un reputat jurnalist din Anglia a dezvăluit care sunt aşteptările acestora, după începutul foarte bun al atacantului român.

123 afișări
Imaginea articolului Fanii lui Reading se aşteaptă ca George Puşcaş să marcheze peste 15 goluri în acest sezon

Fanii lui Reading se aşteaptă ca George Puşcaş să marcheze peste 15 goluri în acest sezon

Sunt încrezători că Puşcaş va marca peste 15 goluri şi va ajuta echipa să lupte pentru promovare, în ciuda începutului foarte modest de sezon. "Sunt speranţe mari pentru el. Este cel mai scump transfer din istoria clublui şi are un palmares dovedit. Vor conta pe el să înscrie 15-20 de goluri şi să-i ajute să urce în clasament, poate chiar să ţintească spre un loc în primele şase. Nu aveau aproape niciun ban la începutul campaniei de transferuri. Am crezut, astfel, că orice transfer va fi de importanţă minimă.

Clubul încă plăteşte costurile managementului prost şi se descurcau prost financiar, dar se pare că au mai îndreptat situaţia. Tranzacţia este, se pare, în rate, aşa că nu este atât de simplu precum 8 milioane de euro cash", a precizat Jonathan Low, citat de digisport.ro. Reading a început sezonul de Championship cum nu se putea mai prost. Echipa românilor Puşcaş şi Adi Popa a pierdut cu Sheffield Wednesday, scor 3-1, dar şi cu Hull City, scor 2-1. Pentru Reading urmează duelul cu Cardiff, formaţia care a retrogradat în acest sezon din Premier League.

Atacantul crescut de Liberty Oradea a ajuns în Italia în 2013, la Inter Milano, echipă care a plătit 600.000 de euro în schimbul său. Bari, Benevento, Novara şi Palermo sunt cluburile pe la care a trecut Puşcaş în Italia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici