Fanii turci vor ca Lucescu să revină la Galatasaray

Fanii turci vor ca tehnicianul Bulent Korkmaz să fie demis de la Galatasaray şi ca la echipa din Istanbul să revină românul Mircea Lucescu, conform unor sondaje de opinie realizate de site-ul fanatik.com.tr.

9 afișări
Imaginea articolului Fanii turci vor ca Lucescu să revină la Galatasaray

Fanii turci vor ca Lucescu să revină la Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit site-ului turc, 70 la sută din participanţii la sondajul de opinie cu tema "Să continue Galatasaray cu Bulent Korkmaz?" au dat răspuns negativ.

De asemenea, când într-un alt sondaj au fost puşi să aleagă între tehnicienii Mircea Lucescu şi Fatih Terim, fanii au optat pentru român, în proporţie de 95 la sută.

Mircea Lucescu a antrenat echipa Galatasaray în perioada 2000-2002, câştigând cu aceasta Supercupa Europei (2000) şi campionatul Turciei (2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici